Rebus – vem är tomten?

Publicerad:

Vykort med julhälsning

LÖS GÅTAN OCH MAILA SVARET till itolv@eksjo.se senast julafton. Fina priser i form av presentkort från företag som hyr på området lottas ut till de som svarat rätt. Vinnare anslås på itolv.se i början på januari 2021.

Priser

  • Träningskort, helår på Nikaro
  • Lunchkuponger hos Putte-Kock
  • Prenumeration på tidningen Race
  • Presentkort hos Manawa, Livskraft, Puffa, Eksjö bowling, med flera.

Vem är tomten?

Tomten på itolv

Julhälsning

SNART ÄR JUL- OCH NYÅR HÄR och vi lägger ett annorlunda år bakom oss. För en del hyresgäster har den pågående pandemin inneburit stor påverkan på verksamheter medans andra har kunnat arbeta mer eller mindre som vanligt.

Vi får hoppas på framtida lösningar och vaccin så att pandemin snart klingar av.

För fastighets- och utvecklingsbolaget Itolv AB har det varit ett intensivt år där vi lagt mycket tid åt att planera kommande byggnationer på Eksjö:s nya stadsdel -Nannylund.

Arbetet med att ta fram en ny detaljplan, som reglerar vad som får byggas pågår. I avvaktan på nya byggnationer har vi färdigställt 10-hyreslägenheter samt Atollen Omsorgs tredje vårdboende.

Glädjande har vi fått flera nya hyresgäster till Itolv-området och det finns bara ett fåtal lediga lokaler.

Under året har vi också tillsammans med hyresgäster genomfört ett flertal ombyggnadsprojekt bl.a. Lantmäteriet, HIA (Eksjö kommun), Nikaro, Studieförbundet Vuxenskolan samt ett flertal ombyggnader i kontorshotellen.

Jag vill avslutningsvis tacka hyresgäster, leverantörer, egen och inhyrd personal och andra intressenter för ett gott samarbete under året samt önska alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år