Livskraft på iTolvområdet

Publicerad:

De tre företagen Divina för kropp och själ, Inre frid och Pure Balance letade efter en gemensam verksamhetslokal och till slut hittade de vad de sökte på iTolvområdet. 
– Den här lokalen passar oss helt perfekt. Här finns både behandlingsrum och en stor aktivitetslokal som vi kan använda till våra olika gruppaktiviteter, säger de.

Anna Gustavsson (Pure Balance), Jennie Frid (Inre Frid) och Lillemor Palm (Divina) hittar du på Kaserngatan 26 i den så kallade kanslibyggnaden.

Vi möter “Livskraft” som är deras gemensamma namn precis när de har flyttat in i sina nya lokaler. Väggarna är målade i vitt och ett generöst ljus kommer in genom de stora fönstrena. De tre företagen jobbar alla med själsligt och personligt växande och i sina nya lokaler vill de hjälpa människor att hitta hem i sig själva.

– Vi är tre olika företag, men våra verksamheter passar väldigt bra tillsammans. Vi jobbar alla mot samma mål, men vi erbjuder lite olika metoder att nå dit – därför kompletterar vi varandra så bra. Vi tror att det är en fördel för våra kunder, säger Anna Gustavsson som driver Pure Balance. Tanken är att vi ska kunna hjälpas åt lite, och vi kommer även att ha en gemensam bokning, fortsätter hon.

En levande lokal

Tanken är att lokalerna ska vara fyllda av aktivitet både på dag- och kvällstid.

– På dagarna blir det mest behandlingar, och då kommer aktivitetsytan att få fungera som ett väntrum. På kvällarna blir det gruppaktiviteter i den stora salen. Vi vill skapa en levande lokal med bra energier dit människor kan komma och hitta ett härligt lugn, säger Lillemor Palm.

I lokalerna finns en stor aktivitetsyta som lämpar sig perfekt för yoga, qi-gong och andra typer av gruppaktiviteter. Här finns även tre behandlingsrum som är tänkta för bland annat massage och samtalssessioner.

– Vi har tittat på andra lokaler också, men här på iTolv-området kände vi direkt att vi hade hittat hem. Det här är en lokal som passar jättebra för oss och den här typen av verksamhet; lugnt och skönt, men ändå mitt i stan. De vackra omgivningarna med fina tegelbyggnader och Sjöängen alldeles runt knuten gör ju inte saken sämre, säger Jennie Frid.

Tillsammans har de mycket tankar och idéer på hur verksamheten kan utvecklas framöver.

– Här finns stora möjligheter och det får växa fram efter hand. För oss är det roligt att ha kollegor, för ibland kan det vara ensamt att vara egenföretagare. Vi har fantastiskt roligt på jobbet, och det hoppas vi ska märkas och smitta av sig på våra kunder, avslutar de.