Pelaren Ekonomi står stadigt på ITolv-området

Publicerad:

Sedan 2020 finns Pelaren Ekonomi på ITolv-området. De erbjuder ett brett utbud av tjänster inom ekonomi, bokslut och bokföring – bland mycket annat.
– Det är ju på Itolv man ska vara, berättar Roger Karlsson som är en av grundarna till bolaget.

Pelaren Ekonomi har sitt kontor i det som en gång i tiden var ”kanslihuset”. Idag finns här både ekonomibyrå, tidningsredaktion och hälsoföretag. Att Pelaren Ekonomi hamnade på ITolv-området är ingen slump.

– När vi förvärvade Abelssons Redovisningsbyrå behövde vi nya lokaler. Då kontaktade vi ITolv och fick erbjudande om en lokal som passar oss som hand i handsken. ITolv är ju ett fantastiskt område med bra restaurang och trevlig miljö, berättar Roger Karlsson.

Pelaren Ekonomi startade i Vetlanda 2005 av Roger Karlsson, Per Lundberg och Lars Fritzell. Sedan dess har bolaget vuxit och finns idag på fyra orter på Höglandet.

– Vår kundbas finns här med många jord- och skogsföretag så det är naturligt för oss att ha en närvaro i Sävsjö, Vetlanda, Virserum och Eksjö, säger Roger.

Som ekonomibyrå erbjuder Pelaren de mesta du kan tänka dig; löpande bokföring, bokslut, lönehantering och många andra tjänster som de flesta företag behöver. Inriktningen är främst och små och medelstora företag.

– Vi har bra kompetens och erbjuder hög kvalitet i de tjänster vi levererar. Men om det är något område där vi sticker ut är det kundvård. Vi tar väl hand om våra kunder och vi har långa relationer med väldigt många av våra kunder, berättar Roger.

Idag har Pelaren totalt 17 medarbetare på de fyra kontoren på Höglandet. Och det finns planer på att växa ytterligare.

– Vi är väldigt stolta över att vi haft en så fin utveckling de senaste fem åren. Att vi dessutom har lyckats etablera oss så bra på nya orter är något som jag tycker alla medarbetare ska vara stolta över, säger Roger.